Openingstijden en

ONZE OPENINGSTIJDEN

 

Najaar en Winter

Wij zijn álle dagen van de week , dus álle 7 , geopend.

Door-de-week vanaf 17.00 uur , in het weekend vanaf 16.00 uur.

Voorjaar en Zomer

Afhankelijk van de weers-omstandigheden openen wij in het weekend vroeger.

Dit zal t.z.t. kenbaar gemaakt worden. 

  

RESERVEREN  (al dan niet)


M.b.t. "reserveren" bestaan de grootste misverstanden !  Wát is nou waar ?

 

WIJ RESERVEREN ALLÉÉN "Biej os Naeve" (= "Bij ons Naast") ; het gezellige zaaltje waar max. 20 mensen kunnen zitten om te eten , te presenteren of vergaderen. Én "Bij ons Naast" is ook nog een "Huijs-kamer" op een 1e verdieping waar max. 6 mensen in een wat apartere stijl kunnen eten aan een gedekte tafel en met uitzicht op de Roer en de Roerkade.

Verder reserveren wij níet en nérgens , enne ... van Juni t/m September houden wij "Biej os naeve" , om een aantal redenen , (liever) gesloten !

Bij reserveringen van gezelschappen van 10 mensen of méér wensen wij ons vóóraf een "keuze-lijst" te kunnen toemailen , zodat men een paar dagen van tevoren retourmailt wat iedereen gekozen heeft en wij die gerechten kunnen voorbereiden met als doel dat onze kleine keuken naar behoren blijft functioneren tijdens de gebruikelijke drukte met alle andere gasten in het café-gedeelte. Annuleringen in deze dienen uiterlijk 24 uur tevoren zijn gemeld , anders zullen wij helaas de gemaakte kosten in rekening brengen.

Houdt er bij reserveringen a.u.b. rekening mee dat wij níet "anti-kinderen" zijn doch ook níet zijn ingesteld op deze kleine medemensen !  Wij hebben geen kinderstoelen , geen kinder-drankjes en -menu's en niks te spelen of een ballenbak ... kortom , níks voor kinderen , zodat men hun ook geen plezier doet om hen mee te brengen naar ons. Díe gaan toch ook véél liever naar McDonald's of een andere veredelde frietkraam ?!

En dán nog een melding m.b.t. minder-valide mensen en gerespecteerde ouderen onder jullie :

Onze Faubourg is gelegen in de oude Roermondse Voorstad , waarmee we willen aangeven dat door diverse renovaties en verbouwingen de laatste jaren een aantal niveau-verschillen zijn ontstaan , gekenmerkt door óp- en áf-stapjes en de WC's zijn boven !  Wanneer men dus moeilijk ter been is , moet men vooraf even bepalen of Faubourg dán wel de juiste keuze is ?!

Het voorgaande zal best allemaal ietwat "reglementair" overkomen , maar wij zijn liever vooraf duidelijk over een aantal zaken in ons Faubourg als dat men ons straks teleurgesteld verlaat.

Evengoed mag men natuurlijk altijd even bellen of het op dát moment druk is , maar áls het dán toevallig behoorlijk druk is , bestaat de kans dat de telefoon niet opgepakt wordt.