Openingstijden en

ONZE OPENINGS-TIJDEN

 

MAANDAG en DINSDAG zijn wij GESLOTEN.

Woensdag t/m Zondag geopend vanaf 17.00 uur. 

 

 

RESERVEREN  (al dan niet)


M.b.t. "reserveren" bij ons bestaan de grootste misverstanden !  Wát is nou waar en niet ?

 

WIJ RESERVEREN ALLÉÉN "Biej os Naeve" (= "Bij ons Naast") , het gezellige zaaltje waar max. 18 (en héél máx. 20) mensen plaats kunnen hebben om te eten.

Verder reserveren wij níet en nérgens , én van Juni t/m September houden wij "Biej os Naeve", om een aantal redenen gesloten !

 

Bij reserveringen van gezelschappen van 8-10 mensen of méér wensen wij ons vóóraf onze zgn. "keuze-lijst" te kunnen toe-mailen , zodat men een paar dagen van tevoren retour-mailt wat iedereen gekozen heeft en wij die gerechten kunnen voorbereiden met als doel dat onze kleine keuken naar behoren blijft functioneren tijdens de gebruikelijke drukte met alle andere gasten in het café-gedeelte.  Annuleringen in deze dienen uiterlijk 24 uur tevoren zijn gemeld , anders zullen wij helaas de dan inmiddels gemaakte kosten in rekening brengen.

 

Houdt er bij reserveringen a.u.b. rekening mee dat wij absoluut níet "anti-kinderen" zijn doch ook níet zijn ingesteld op deze "kleine" medemensen !  Wij hebben geen kinderstoelen , geen kinder-drankjes en -menu's en niks te spelen of een ballenbak ... kortom , níks voor kinderen , zodat men hun ook geen plezier doet om hen mee te brengen naar ons. Díe gaan toch ook véél liever naar McDonald's of een andere veredelde frietkraam ?!

 

En dán nog een melding m.b.t. "minder-valide mensen" en "gerespecteerde ouderen" onder jullie :

Onze Faubourg is gelegen in de oude Roermondse Voorstad , waarmee we willen aangeven dat door diverse renovaties en verbouwingen de laatste jaren een aantal niveau-verschillen zijn ontstaan , gekenmerkt door óp- en áf-stapjes en de WC's zijn boven !  Wanneer men dus moeilijk ter been is , moet men vooraf even zelf bepalen of Faubourg dán wel de juiste keuze is ?!

 

Het voorgaande zal best allemaal ietwat "reglementair" overkomen , maar wij zijn liever vooraf duidelijk over een aantal zaken in onze Faubourg als dat men ons straks teleurgesteld verlaat.

 

Evengoed mag men natuurlijk altijd even bellen of het op dát moment druk is , maar áls het dán toevallig behoorlijk druk is , bestaat de kans dat de telefoon niet opgepakt wordt.