Biej os naeve & de Huijs-kamer

" Biej os naeve "

Officieel het 3e pand welk met Faubourg nu één is gemaakt !

Faubourg St.Jacques zélf ís al een samenvoegsel van 2 pandjes waar in het verleden al eens de muur tussenuit is gemept , maar gezien het zaakje geen plaats bood aan de grote vraag van grotere gezelschappen , kunnen vanaf November-2006 groepen tot max. 20 mensen "Bij ons naast" plaats hebben.  Een lang smal zaaltje waar we over vrijwel de gehele lengte een "Lounge-bank" hebben geplaatst en losse tafeltjes en stoelen , zodat we dáár verschillende aantallen reserveringen kunnen aannemen.  Men kan "Biej os naeve" (vnl.) "eten", maar evt. ook presentaties , vergaderingen en cursussen organiseren door de aanwezigheid van een zgn. beamer en scherm en tevens een laptop-aansluiting.  Het geluid is apart van het café te regelen én een microfoon is voorhande.

de "Huijs"-kamer

Men kan "via os naeve" nog de trap op naar de "Huijs"-kamer !

Een ruimte op de eerste verdieping waar men met max. 6 mensen iets apparts kan vieren.

Aan een ovale gedekte tafel in geweldige kitsch-sfeer en achter ontzettend lelijke gordijnen dóch ... met een schitterend uitzicht op de Roer en over "de Werf" (de Roerkade) , kan men van onze gebruikelijke gerechten genieten alléén worden díe "sjieker" geserveerd dan in het café en "Biej os naeve" ; we gebruiken ánder servies , glaswerk en bestek ... en zo verder !

Staat tegenover dat wij daarvoor ook 10% méérprijs berekenen dan "beneden".

Bij reserveringen van 10 mensen of meer sturen wij vóóraf een "keuze-lijst" per email.

Uiterlijk zo'n 3 dagen tevoren wensen wij die retour , zodat we kunnen "voorbereiden" in onze kleine keuken en het betreffende "diner" de overige drukte niet in de weg staat.